martes, 8 de junio de 2010

Projecte Final

Com, perquè i per a que em creat la nostra Webquest?

Nosaltres vam organitzar el nostre treball en pasos. Primer, vam decidir que el voliem fer de Violència de Gènere, ja que es un tema que dona molt de joc per fer activitats, i que a part de ser molt important, es molt actual.

Desprès havíem de decidir el recurs, que vam escollir la Webquest, ja que vam pensar que de totes les que haviem treballat a classe era la més adecuada per poder fer bé l’activitat que voliem exposar.

La webquest és el recurs perfecte perquè permet realitzar aquest tipus d’activitat, ja que primerament ens serveix com a una investigació guiada, segona, els docents l’utilitzen molt perque permet el desenvolupament d’habilitats d’informació i del desenvolupament de les competencies relacionades amb la societat de la informació.

Nosaltres vam decidir crear-la amb la finalitat de poder en un futur, ensenyar als nostres alumnes la importància del nostre tema, i per poder, de manera ràpida i senzilla saber, mitjançant aquesta activitat, que saben, les seves opinions, com ho saben i quin interès tenen sobre el tema.

Desprès ens vam proposar a qui l' havíem de dirigir, i vam decidir que fós a homes ja que són ells les persones que causen aquests fets, és a dir, el focus de problema.

Quan ja teniem aquests tres punts, vam pensar l' edat d' aquests homes, i vam decidir que fos de l' E.S.O, ja que és en aquest periode on es formen els pensaments, ideologies i criteris que perduraran per sempre en la persona, i per tant es l' edat perfecte per ensenyar aquests temes.

Un cop decidit tots aquests punts, vam començar a crear l' activitat, que vam decidir que fos de raonar i reflexionar a partir d' un problema. D' aquí que l' activitat fos realitzar una carta a una companya maltractada.

Per això vam decidir posar pàgines web per a dones maltractades i dels seus drets com a dones, perquè consultessin aquestes webs, per poder fer una bona carta.

Quan ja sabíem tot el que posaríem vam anar a la pàgina web de l' aula 21, i la vam crear, posant una introducció, recursos, criteris, crèdits, fotos... que més tard, vam guardar.

Llavors, vam haver de crear- nos una conta a dropbox i la vam penjar allà, i ja estaba a internet. Més tard, ens va generar un link, que vam penjar al blog, i ens va dirigir a la Webquest ja creada i acabada. I així va ser com vam crear el nostre projecte.


1 comentario: